Over MijnGastenLijst.nl

MijnGastenLijst.nl is ontwikkeld door JanusID en wordt samen met ARAG aangeboden om vlug, veilig en verantwoord registreren mogelijk te maken. Zowel voor ondernemers als gasten. Met MijnGastenLijst.nl behoren het handmatig verwerken van lijstjes en inbreuk op de privacy tot het verleden. Logisch dus dat steeds meer Nederlandse ondernemers kiezen voor MijnGastenLijst.nl!

MijnGastenLijst.nl gegarandeerd veilig

Voor gasten en ondernemers. Omdat gegevens veilig worden geregistreerd. En dus nergens blijven slingeren. Niet per ongeluk worden ingezien. Niet worden ingezet voor reclame. Of ander onrechtmatig gebruik. Zodra de wettelijke bewaartermijn is verstreken, worden de gegevens vernietigd en zijn daarna niet meer op te vragen.

Zie voor meer informatie de Privacyverklaring en/of de pagina Hoe werkt MijnGastenLijst.nl

Verantwoord registreren?
Vraag uw gratis QR-code aan.

Meld u aan!
Over ARAG

Wij zijn een internationaal familiebedrijf opgericht in 1935 vanuit de overtuiging dat iedereen toegang moest hebben tot het recht, ook als ze geen advocaat konden betalen. Vandaag de dag zijn we nog net zo gedreven om mensen echt te helpen.
Wij zien de samenleving juridiseren en het recht digitaliseren. Naast betaalbaarheid, zal toegang tot de beste rechtshulp steeds belangrijker worden. Met onze innovaties zorgen we voor de beste en meest actuele juridische oplossingen voor onze klanten. En zodra mensen het zelf niet meer kunnen oplossen, staan wij voor ze klaar. Met ARAG kun je op het recht vertrouwen.

ARAG
Over JanusID

JanusID levert producten voor het veilig gebruik en beheer van persoonlijke identiteiten. Met onze ruime ervaring op privacy en technologie-gebied, creëren wij oplossingen die onze klanten veel werk en zorgen uit handen nemen bij het identificeren van medewerkers en klanten. De producten van JanusID voldoen “By Design” aan de algemeen gangbare behoeften aan privacy, veiligheid en vertrouwen.

JanusID